In de pers

Laatste nieuws

‘Deze droomplek is zo mooi’ ‘Een schitterend ongemak.’ Dat is de titel van een expositie ingericht in een van de fraaiste tentoonstellingsruimten van West-Brabant: de Vlaamse schuur van De Nispenhoeve in Prinsenbeek.

Laatste nieuws

BERGEN OP ZOOM - De folders zijn gedrukt, de selectie schilderijen staat klaar om vervoerd te worden. Een weg terug lijkt er niet. John van Kooten gaat voor het eerst in 48 jaar exposeren.mooi verscholen plek ergens buitenaf.

Laatste nieuws

Victor van de Lande's streven naar eerlijkheid: ‘Ik wil die behouden én nieuwe wegen vinden SINT-ANNALAND - Kunst ontdekken in vakantietijd. Voor lezers van BN DeStem openen kunstenaars uit de buurt een extra weekend hun atelier. Ze werken vaak gewoon om de hoek of op een mooi verscholen plek ergens buitenaf.
Expo Nispenhoeve trok 1.300 bezoekers

Galerie Culinart in De Nispenhoeve in Prinsenbeek heeft in negen weekenden in augustus en september 1.300 bezoekers van heinde en verre getrokken. Wilma en John Heller van De Nispenhoeve kijken trots terug op expositie ‘Sterke Vrouwen’ en de activiteiten daaromheen en maken alweer nieuwe plannen.

Betovering in authentieke boerderij
‘Sterke Vrouwen’. Uiteenlopend werk van 12 beeldend kunstenaars bijeen gebracht in een schilderachtige Vlaamse schuur in Prinsenbeek. Een wereldreis in een oase van rust, naast de A16.
Expo, muziek en meer in De Nispenhoeve Terwijl de expositie ‘Sterke vrouwen’ in De Nispenhoeve in Prinsenbeek leuk wordt bezocht, is de familie Heller alweer bezig met de voorbereiding van volgende activiteiten in de Vlaamse schuur en op het erf van De Nispenhoeve aan de Beeksestraat.